Blogilukemistoni

Seurailen vaihtelevasti monia eri blogeja, aika pitkälti fiiliksen mukaan, milloin mikäkin aihepiiri ja tyyli sattuu eniten kolahtamaan. Viime aikoina varsinkin sisustamiseen ja terveyteen liittyvät blogit ovat olleet lukulistallani ahkerasti.

Tässäpä siis jokunen suosikkini. Löytyykö näistä sinunkin suosikkejasi? Mitä muita blogeja itse tykkäät seurailla? Vinkkaathan myös, mikäli sinulla on oma blogi, johon toivoisit minun tutustuvan!

Joidenkin blogien kohdalla on vaikea sanoa, mikä blogin pääpaino aihepiirissä on, melkein kaikkihan voisi luokitella Lifestyle -kategorian alle. Tein kuitenkin tällaisen (kenties keinotekoisen) jaottelun sen perusteella, mikä aihepiiri itselleni on kyseisen blogin kohdalla se, minkä vuoksi blogista niin kovasti pidän.

Sisustus

Tykkään varsin samantyylisistä sisustusblogeista – luonnollisesti sellaisista, joissa sisustustyyli ja -maku ovat lähinnä omaani. Valkoista (+mustaa), avaraa ja pelkistettyä. Siinäpä minun sisustukseni pyhä kolminaisuus.

Suosikkeja: Home via Laura // Kuistin kautta // Char and the City // Inspired By Love // lisbet e. // By Mia Sophia

2d14684f00d29f070398798a0a7ac1a9

Lapset

Hyväntuuliset lapsiaiheiset blogit ja postaukset ovat tietenkin mitä parhampia. On ihana katsella kauniita ja inspiroivia lastenhuoneita, kivoja lastenvaatteita ja lasten iloisia ilmeitä ja upeasti ikuistettuja hetkiä ja tilanteita lasten kanssa. Parhaimmista blogeista saa itselleenkin monesti ideoita, mitä kaikkea voisi oman Naperon kanssa puuhailla.

Suosikkeja: White Featherdream // Magicpoks // Kultahippu 2.0

Ruoka & reseptit

Tällä saralla kaikki käy – leivonnaisista katukeittiön kautta perus arkiruokaan. Kunhan reseptit (ja kuvat!) ovat inspiroivia ja sellaisia, että ainekset saa peruscittarista. Mitä monipuolisempi tarjonta erilaisia reseptejä, sen parempi.

Suosikkeja: Perinneruokaa prkl! // Lunni leipoo // Gluteenitonta elämää

Hyvinvointi

Hyvinvoinnissa kiinnostaa nyt ennen kaikkea terveellinen, puhdas ruoka sekä luonnonkosmetiikka. Kokonaisvaltainen hyvinvointi!

Suosikkeja: 365 Days with Ida // Mona’s Daily Style // Kira Kosonen Lifestyle

Lifestyle

Tähän kategoriaan ymppään ne blogit, joissa aiheita on monia, enkä osaa niistä nostaa mitään ylitse muiden. Yhteistä näille on iloinen asenne!

Suosikkeja: Noora & Noora // Mungolife // Avec Sofie

bb187ec558c70bfa60053001b1142b9e

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s